Autor: Logistikauudised.ee • 16. juuli 2021

Olerex avas oma sajanda jaama

Olerex avas oma sajanda tankla – poolteist miljonit eurot maksnud uue kontseptsiooniga täisteenindusjaama poe, kohviku ja autopesulaga Otepää südames.
Sajas jaam avati Otepääl.
Foto: Olerex

„Ümmargusest numbrist olulisem on meie jaoks jaamade ühtlane katvus ja teenindusvõrk – soovime klientide jaoks olemas olla mitte ainult suurlinnades ja põhimaanteede ääres vaid pakkuda teenust üle Eesti igas nurgas,“ lausus Olerexi tegevjuht Piret Miller.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077