Autor: Logistikauudised.ee • 29. jaanuar 2021

Olerex avab sel aastal seitse uut teenindusjaama

Eesti suurim kütusemüüja Olerex ehitab alanud aastal üle Eesti seitse täiesti uut teenindusjaama ning uuendab olemasolevaid, investeeringu kogumaksumus ulatub kümne miljoni euroni. Täna, 29. jaanuaril, avas ettevõte Rakveres Põhjakeskuse vastas uue täisteenindusjaama.
Täna Rakveres avatud tankla.
Foto: Olerex

„Olerex on kodumaisel kapitalil põhinev Eesti suurim tanklakett – meie kasum jääb Eestisse ja suures ulatuses reinvesteeritakse Eesti elu heaks. Kuna Olerexi eesmärk on pakkuda oma klientidele võimalikku parimat teenust ja teenindust, panustame järjepidevalt uute ja kaasaegsete teenindusjaamade ehitusse – oleme suurtest kütusemüüjatest ainus, kes viimaste aastate jooksul on iga-aastaselt ehitanud ja avanud uusi tanklaid,“ märkis Olerexi tegevjuht Piret Miller.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077