Autor: Logistikauudised.ee • 8. jaanuar 2021

Olerex avas oma esimese CNG-jaama ning langetas surugaasi hinda turul

Eesti suurim kütusemüüja Olerex avas täna Tallinnas Peterburi teel CNG-tankla, mis on ettevõtte esimene samm keskkonnasõbralike CNG-tanklate võrgustiku rajamisel. Olerexi teatel on nende tanklas müügil olev surugaas ka võrreldes konkurentidega kolmandiku võrra odavam, ehk 0,599 eurot/kg.

„Meile teadolevalt on tegemist viimaste aastate suurima autogaasi hinnalangetusega – soovime tuua täiendavat konkurentsi autogaasi turule ning plaanime järgmiste CNG-tanklate avamist Tartus ja Pärnus,“ märkis Olerexi kütuste sisseostu- ja logistikajuht Anton Šafrostin.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077