Autor: Logistikauudised.ee • 6. mai 2021

TLT gaasitarnija hakkab Aravetel biometaani tootma

Tallinna Linnatranspordi gaasitarne hanke võitnud Bioforce OÜ ehitab Aravetele kaasaegse ja keskkonnasõbraliku biometaani tootmisüksuse. Investeeringu kogumaksumus on 4 miljonit eurot ja uus jaam peaks tööd alustama järgmise aasta alguses.
Bioforce Infra OÜ on Peterburi tee bussiterminali juurde loonud Baltikumi suurima surugaasitankla.
Foto: Andras Kralla

„Euroopa Liidu ja Eesti kliimaeesmärgid nügivad meid aina enam kasutusele võtma rohelisi kütuseid. Eriti tähtis on see transpordis, kus Eesti kütusekulu SKT kohta ületab Euroopa keskmist lausa kahekordselt. Seetõttu näeme keskkonnasõbralikul ja kodumaisel biometaanil suurt potentsiaali, seda enam, et nõudlus rohegaasi järele peaks Eestis lähiaastatel hüppeliselt kasvama,“ ütles Bioforce juhatuse liige Henry Uljas.

Logistikauudised.ee toetajad:
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077