Autor: Indrek Kald • 7. aprill 2021

Eestlased lahkuvad logistikaidu juhtide seast, osalus säilib

Mullu aasta logistikateo tiitli võitnud idufirma Sixfold neli eestlasest kaasasutajat astusid operatiivtegevustest kõrvale, andes muuhulgas üle ka ettevõtte tegevjuhi positsiooni. Osalus jääb siiski eestlastele alles.
Idufirma Sixfold uus tegevdirektor Jesper Bille Bennike.
Foto: Sixfold

1. aprillist asus ettevõtte tegevdirektori kohale Jesper Bille Bennike, kellel on pikaaegne kogemus tarneahela tehnoloogiate ja reaalajas nähtavuse valdkonnas. Nii on ta varem töötanud kolm aastat Gatehouse Logisticsi juhina.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077