Autor: Tarmo Niinepuu • 6. jaanuar 2021

Miks jõuab uus tehnoloogia tarneahelatesse nii aeglaselt?

Tehnoloogiliste muutuste vastuvõtmine ei ole, ega peagi olema lihtne, kuid progressist kõrvale hoidumine ei ole samuti õige suund, tõdeb oma arvamusloos tarneahelaekspert Tarmo Niinepuu, kelle hinnangul lõppes debatt riigi ja Cleveroni vahel pakiautomaatide võrgustiku rajamise osas kahetsusväärselt ruttu.
Tarmo Niinepuu

Tehnoloogia pressib sisse ustest ja akendest eesmärgiga meie elu lihtsamaks muuta. Mingid arengud võetakse omaks kiiresti ja ilma nendeta on elu õige pea raske ette kujutada. Nii mõnedki uuendused võivad saada suisa sektori sünonüümideks. Tarneahelasektor näib selles valdkonnas aga sabassörkijana. Suure tankeri keeramine ongi aeganõudev tegevus, aga mõned esile kerkivad põhjendused ei tundu päris eluga joonduvat.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077