Autor: Logistikauudised.ee • 16. detsember 2020

Kredex pani Cleveroni 30 miljoni euro suuruse laenutaotluse seisma

Kredexilt uue pakiautomaadivõrgu jaoks 30 miljoni euro suurust laenu küsinud Cleveron tegi mitu kuud laenutaotluse kallal tööd, kulutas tuhandeid eurosid ning sai esmaspäeval üllatava vastuse, millest võib välja lugeda, et Kredex lõpetab COVID-19 abimeetmetes olnud riikliku erakorralise laenu andmise.
Cleveron 352 pakiautmaat.
Foto: Cleveron

Koroonakriisis raskustesse sattunud pakiautomaatide tootja Cleveron küsis Kredexilt suure projekti jaoks laenu, valitsus ei öelnud "ei" ega "ja", aga kas meetmega üldse jätkatakse pole veel selge. Seniks jäetigi Cleveron lihtsalt ootele.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077