Autor: Indrek Kald • 4. veebruar 2021

Logistikaga seotud idufirmad usuvad helget tulevikku

Eestis mullu lahvatanud kriisis pole transpordivaldkonnaga seotud idufirmad sarnaselt IKT-sektorile eriti pihta saanud, pigem on muutunud olud toonud kaasa uusi võimalusi. Millisena näevad sektori hetkeseisu ja tulevikku Iglu, Ridango, Sixfold ja Bolt?
Uuest aastast Ridangot juhtiv Erki Lipre sõnul on üks nende tegevussuund nõudluspõhise transpordilahenduse väljatöötamine.
Foto: Ridango

„IKT-sektori osa, mis pakub tarkvaraarenduse teenust, on otseselt sõltuv oma klientide käekäigust ja kui ettevõtte kliendibaas on näiteks turismis, lennutranspordis vms hetkel tugevalt pihta saanud sektoris tegutsev, siis tõenäoliselt on seal ka IT-projektid külmutatud,“ selgitas IT-firma Iglu suuromanik ja juht Kristjan Aiaste Transpordi ja Logistika infolehele. „Teisalt on avanud kriis ka uusi võimalusi või lisatulusid toonud neile, kes juba teenindasid kasvavaid ärisid – näiteks e-poed, pakilogistika, telekommunikatsioon,“ loetles ta.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077