Autor: Logistikauudised.ee • 22. märts 2021

IKEA avab planeerimis- ja tellimispunkti ka Tartus

Detsembris avatav 1000 ruutmeetrine IKEA punkt Tartus Lõunakeskuses loodab pakkuda külastajatele inspiratsiooni ja praktilisi lahendusi näidistesaali abil ja ühtlasi saavad soovijad IKEA spetsialistidega konsulteerida.
IKEA väljastuspunkt Tallinnas, Peterburi teel.
Foto: LIIS TREIMANN

„IKEA otsus Eestis laieneda ja luua tarbijatele veel üks füüsiline punkt on oluline samm edasi, sest see aitab kaasa, et IKEA oleks Eesti elanikele veelgi paremini kättesaadav," kommenteeris IKEA Baltikumi tegevjuht Johannes R. Jóhannesson. Ta lisas, et kuna Tartu on suurusjärgult teine linn Eestis, siis otsustatigi just sinna rajada uue kontseptsiooniga punkti, millest saab Baltikumis esimene sedalaadi IKEA üksus.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077