Autor: Alexander Maasik • 25. veebruar 2021

Juuli toob logistikasektorisse hulga bürokraatiat

Käesoleval aastal muutuvad reeglid, mis panevad paika, kuidas toimub kaupade transport üle Euroopa Liidu (EL) välispiiril. Tegu on osana suurest paketist, mis lähiaastatel rakendub, kirjutab Eurora Solutionsi kommunikatsioonijuht Alexander Maasik.

Kui 1. juulist 2021 muutuv regulatsioon mõjutab peamiselt e-poode ja tarbijaid, siis mitmeid muudatusi on ka logistikaettevõtete jaoks, kelle jaoks rakenduvad uued reeglid kolmes etapis järgmise kolme aasta jooksul. Esimene uued regulatsioonid hakkavad kehtima juba 15. märtsil.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077