Autor: Äripäev • 29. jaanuar 2021

Pätid õngitsevad Eestis ja Lätis Omniva nimel andmeid

Omniva pakiautomaat.
Foto: Liis Treimann
Eestis ja Lätis levib petuskeem, kus Omniva nime ära kasutades üritatakse saada kliendi pangakaardi andmeid.

Omniva teatas Eestis ja Lätis, et inimesed saavad e-posti aadressidele eksitava sisuga teateid ebaõnnestunud paki kohaletoimetamise katsest ja palve sisestada oma andmed, et pakki oleks võimalik väljastada. Omniva hoiatab, et nemad ei saada selliseid sõnumeid, kutsub kliente üles tähelepanelikkusele ning palub need kirjad kustutada ja neile mitte reageerida.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077