Autor: Logistikauudised.ee • 22. jaanuar 2021
Ainult tellijatele

Meremeestele rakendus maksusoodustus, kuidas seda deklareerida?

Alates 1. juulist 2020 teenitud töötasule rakendus osadele meremeestele 0% tulumaks, mis kuulub 2021. aasta tuludeklaratsiooni esitamise perioodi hulka. Et meremeeste erikorda ja 0% tulumaksu kasutada, peab tööandja või meremees kontrollima konkreetse laeva riigiabi tingimuste vastavust Transpordiametist.

Esimene uue seadusega Eesti lipu alla toodud laev oli Ristna.
Autor: Veeteede Amet

Eelmisel suvel jõustus seadusmuudatuste pakett, mis lõi Eesti laevandusettevõtjatele ja meremeestele soodsa maksusüsteemi. Meremeestel, kes töötavad riigiabi tingimustele vastavatel laevadel, on tulumaksumäär nendel laevadel töötades 0%.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077