Autor: Logistikauudised.ee • 12. november 2020

Finbo Cargo lisas graafikusse varahommikused väljumised Muugalt

Alates 2. novembrist lisandusid Eckerö Line’i reisi- ja kaubalaeva MS Finbo Cargo sõidugraafikusse varahommikused väljumised Muugalt. Esmaspäeval, teisipäeval ja kolmapäeval teeb MS Finbo Cargo oma esimese väljumise Muuga sadamast juba kell 6.30, et jõuda Vuosaari sadamasse kell 9.15.
MS Finbo Cargo
Foto: Eckerö Line

Novembrikuu esimesteks päevadeks valmis Muuga sadamas spetsiaalselt MS Finbo Cargo jaoks ehitatud kai. Uue kai valmimine ja vajalike muudatuste tegemine Muuga sadama infrastruktuuris võimaldasid suunata MS Finbo Cargo liikluse täielikult Muugale, vähendades nii Tallinna kesklinna liikluskoormust.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077