Autor: Aivar Õepa • 3. november 2020

Atria katse rongiga sealiha Hiinasse saata kukkus läbi

Hiina turu jaoks pakendatud Atria toodang.
Foto: atria.fi
Raudteed pidi sealiha Hiinasse saata proovinud Soome suurel lihatootjal Atrial tuli hävitada piirile külmutusvagunisse kinni jäänud 20-tonnine sealihalaadung.

25. septembril Hiina suunas teed alustanud konteineri teekond katkes Soome rahvusringhäälingu Yle teatel juba Vuosaari sadamas. Atria OY tegevjuht Juha Gröhn kinnitas infot: "See peab jah paika. See oli proovikonteiner ja raudteed pidi transport veel ei õnnestunud."

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077