Uudised
Ainult tellijale

Laondussektori müügitulu selges languses

Eesti laondussektori teise kvartali müügitulu oli 20 miljonit eurot, mis on madalaim tulemus viimase aasta jooksul. Võrreldes aastataguse ajaga on see kukkunud koguni 29 protsenti, selgub värskelt ilmunud Äripäeva infopanga laondusettevõtete konkurentsiraportist.

Kogu turg on laondussektori 25 suurima ettevõtte käes ning viis suurimat on oma turuosa võrreldes eelmise aasta sama ajaga viis protsenti kasvatanud. Samas on kõigis suurusjärkudes ettevõtete müügitulu eelmise aasta sama perioodiga võrreldes kahanenud. Sama näitab ka kvartaalse käibe TOP: esimesed kaheksa ettevõtet on võrreldes eelmise aasta sama perioodiga kahanenud. 25 ettevõttest on aasta varasema perioodiga võrreldes kasvanud seitse.

VORMISTA SOODUSHINNAGA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu Logistikauudised erilehe PDFidele
 • Ligipääsu Transpordi ja logistika infolehele
 • Jaga lugu:
  Seotud lood
  LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

  Logistikauudised.ee toetajad:

  Tõnu Tramm
  Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
  Ana Tilkson
  Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150