Uudised
Ainult tellijale

Bolt Food laieneb Narva ja Pärnusse

Bolt käivitab 28. aprillist Narvas ja Pärnus toidu tellimise teenuse Bolt Food, mis võimaldab kasutajatel mobiilirakenduse abil restoranidest ja poodidest toitu tellida. Samal ajal alustab kõikides linnades, kus Bolt Food tegutseb, lähedalasuvatest toidupoodidest tasuta kojutoomise kampaania, mis kestab pühapäeva südaööni.

Bolt Foodi kuller Tallinnas.  Foto: LIIS TREIMANN

“Bolt Foodi Narva ja Pärnusse toomine oli meie plaanides rakenduse käivitamise hetkest. Meil on hea meel tuua meie teenus Narva ja Pärnu inimesteni ning anda neile võimalus restoranidest ja toidupoodidest toitu koju tellida,” kommenteeris Eesti Bolti Foodi juht Maxim Milashenko.

VORMISTA SOODUSHINNAGA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu Logistikauudised erilehe PDFidele
 • Ligipääsu Transpordi ja logistika infolehele
 • Jaga lugu:
  Seotud lood
  LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

  Logistika.ee toetajad:

  Tõnu Tramm
  Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
  Ana Tilkson
  Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150