Autor: Tõnu Tramm • 17. detsember 2019

Eesti ühistranspordikorraldus logiseb igast otsast

Tallinlased eelistavad autosõitu vaatamata tasuta ühistranspordile, pealinna lähedased suurettevõtted on muutunud bussifirmadeks ning vaid kolmandikus maakondadest arvestatakse bussiliikluses inimeste tegelike liikumisvajadustega, selgus tänavusel logistika aastakonverentsil.
Kirke Williamson, Merike Saks, Kaarel Kose ja Krista Laever logistika aastakonverentsil ühistranspordi probleeme lahkaval arutelul.
Foto: Eiko Kink

Need on vaid mõned märksõnad, mis kerkisid esile tänavuse logistika aastakonverentsi ühistranspordi korraldust puudutaval sessioonil. Kes oli otsekohesem, kes valis ametikohast tingituna sõnu hoolikamalt, kuid läbiv mõte kõikidel esinejatel oli see, et tasuta ühistransport külvab meil üksnes segadust ning tekitab ebaausat konkurentsi.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077