Autor: Logistikauudised.ee • 2. detsember 2019

Galerii: 21. Logistika Aastakonverents

Möödunud nädalal toimus Noblessneri kvartalis asuvas Proto avastustehases 21. Logistika Aastakonverents, kus võeti luubi alla nii inimeste kui kaupade liikumine: kui arukalt me oleme osanud seda kõike korraldada ja kui suure ökolologilise jalajälje me sellest jätame?
Foto: Eiko Kink

Konverentsil tõdeti, et arenguruumi inimeste ja kaupade liikumisel on meil veel väga palju. Ühistranspordi korraldamisel ei suhtle erinevad ametkonnad omavahel ning kaupade liikumisel on mõttetuid kilomeetreid rohkem, kui me seda ettegi oskame kujutada. Ökoloogilise jalajälje seisukohast on see kõik märksa olulisem, kui mistahes alternatiivne jõuallikas.

Seekordne konverents oli korraldatud pigem aktiivse vestluse, kui pikkade ettekannete vormis ning ürituse kulminatsiooniks kujunes aasta logistikateo tiitli väljakuulutamine. Aasta logistikateoks sai Operaili multimodaalsete kaubavedude projekt, logistikauudiste lugejate lemmikuks sai Alexela maailma esimene energiakaubamaja. Kolmanda finalistina sai ära märgitud CityBee Eesti kaubikute ja sõiduautode lühirenditeenus.

Vaata Eiko Kinki pildigaleriid konverentsist:

Foto: Eiko Kink
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077