Autor: Logistikauudised.ee • 23. juuli 2019

IKEA palkab Eestis enam kui 40 töötajat

Rootsi kodusisustuse ettevõte IKEA on alustanud töötajate värbamisega Eestis. Enne sügist otsitakse töötajaid logistika, müügivaldkonna ja klienditeeninduse töökohtadele.
Tulevane IKEA hoone Peterburi tee 66.
Autor: Liis Treimann

IKEA, mis siseneb Eesti turule esmalt digitaalselt ehk e-poega ja mida toetab Tallinnasse loodav väljastuspunkt koos näidistesaaliga, on avanud konkursi enam kui 40 töökohale.

IKEA Eesti väljastuspunkti juhi Aleksejs Mihailovsi sõnul on IKEA Eesti töökohad sobilikud nii varasema kogemusega kui ka alles alustavale töötajale, kes otsivad kas osalise või täiskoormusega töökohta ja on huvitunud jaekaubandussektorist.

„IKEA palkab inimesi eelkõige tuginedes väärtustele. Oleme tuntud oma demokraatliku organisatsioonikultuuri poolest, kus juhtide ja töötajate vahel on vastastikune austus, jagatud vastutus ning ka panustamine ettevõtte arengusse. Seetõttu otsime inimesi, kes soovivad töötada paindlikus töökeskkonnas, kus on palju väljakutseid, kuid kus ka tunnustatakse kõiki,“ selgitas Mihailovs. Tema sõnul on ettevõttes võimaldatud paindlik tööaeg, kus saaks õppida tööks vajalikke oskuseid ning kus töö- ja eraelu oleks tasakaalus.

„IKEA kui Rootsi ettevõte hindab enda inimesi. Kuigi jaemüügisektor on töökoormuse ja -tempo poolest nõudlik, pakub IKEA võimalust kasvada, tagades kõigil ametikohtadel õppimisvõimaluse ja turvalise ning austusväärse töökeskkonna, kus on toetavad kolleegid kõigist kolmest Balti riigist. Lisaks tagab tööandja kõigile tööriietuse ja ohutusjalatsid,“ loetles IKEA väljastuspunkti juht.

IKEA Eesti kollektiiv koosneb esialgu ligikaudu 50-st inimesest.

Kõik veel vabad töökohad on leitavad SIIT!

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077