Autor: Heija-Liis Ristikivi • 10. aprill 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Täiendatud! Juba üle 70 osaleja Kütuseturu Aastakonverentsil - vaata osalejate nimekirja

Tänavune Kütuseturu Aastakonverents tõotab kasvada eelnevatest suuremaks, sest kütuseturu muudatused puudutavad paljusid sektoreid. Ootame konverentsile kõiki turu osapooli, et saabuvad uuendused üle vaadata.

5. Kütuseturu Aastakonverents: “Muutuste aastad 2017–2020”

Toimub 27. aprillil Tallinna Loomaaia Keskkonnahariduskeskuses.

Korraldab Äripäeva teemaveeb logistikauudised.ee koostöös Eesti Õliühinguga.

Veel viimaseid päevi soodushind - vaata täienenud programmi siin ja registreeru soodushinnaga siin.

Eesti kütuseturgu ootavad ees muutuste aastad. Traditsioonilisel, juba 5. korda toimuval Kütuseturu aastakonverentsil keskendume ennekõike Eesti siseturule, kuid vaatame üle ka muudatused, mis on tulemas Euroopast. Lisaks viime koostöös Kantar Emoriga juba teist korda läbi suurt kütuseturu uuringut, mille esmaesitlus toimub aastakonverentsil.

Konverentsi eesmärk on tuua kokku juhid ja otsustajad: kütuse jae- ja hulgimüüjad, transpordi- ja logistikafirmad, tööstus-, kaubandus- ja põllumajandussektor, riigisektor, erialaliidud jpt.

Konverentsile on juba registreerunud:

MARGUS TAMMPERE, VOPAK E.O.S.

JURI FRISCHER, VOPAK E.O.S.MARGUS HIET, SAARE KÜTUSARGO OJA, SW KÜTUSANDRES HERKEL, TALLINNA LINNATRANSPORDIAIN LAIDOJA, KÜLVANDUMEELIS MÜNT, KESKKONNAMINISTEERIUMURMAS KUUSE, NESTE EESTIMARTIN ÕUNAP, NESTE EESTIRICHARD TOMINGAS, UNITED OILDENISS KIMMO, JETOILKRISTJAN OLEI, UNITED OILVIRGO ARGE, JETOILKAIDO KALMET, UNITED OILPRIIT PÄRN, VKG OILANTON NÕOMAA, VKG TRANSPORT ASMARGE AEDNA, SAKSA-BALTI KAUBANDUSKODA EESTIS LÄTIS, LEEDUSPRIIT ENOK, EESTI VEDELKÜTUSEVARU AGENTUURRAUL ERNES, EESTI TRIBOLOOGIA INSTITUUTARTUR GORNISCHEFF, EESTI KESKKONNAUURINGUTE KESKUSHEIKO HEITUR, KESKKONNAMINISTEERIUMURMAS JOHANSON, JOHNNYJÜRI KANGILASKI, KUUSAKOSKIKERTU KARNER, ÄRIPÄEVAGNE KINKS, EMORKAIDO KIVISTIK, RUDUSHEIDI KOGER, KESKKONNAMINISTEERIUMTÕNU KÕIV, TARTU TERMINALLAURI LATT, VIA3L SPEDITIONLAURI LELUMEES, RAHANDUSMINISTEERIUMMATI LUIK, SEVENOIL ESTKATLEEN LUKIN, ORLEN EESTILAURI LUSTI, EESTI RAHVUSVAHELISTE AUTOVEDAJATE ASSOTSIATSIOONOLAVI MAARING, ALEXELA OILIVAR MARIPUU, DSV TRANSPORTTÕNU MERTSINA, SWEDBANKERJE METTAS, MAKSU- JA TOLLIAMETMEELIS MIGUR, CIRCLE K EESTIPIRET MILLER, OLEREXTAAVI MÄESEPP, EESTI AVIOKÜTUSE TEENUSTE ASSULEV NARUSK, AUTODE MÜÜGI- JA TEENINDUSETTEVÕTETE EESTI LIITJAAN NEY, RUDUSANTS NOOT, EESTI GAASKAI-LIIS NÕLVAK, MAKSU- JA TOLLIAMETKRISTI OJAKÄÄR, ORLEN EESTIJUHAN-LAURI PARMAS, ALEXELA OILPRIIT PLOOMPUU, EESTI VEDELKÜTUSEVARU AGENTUURMARKO POMERANTS, KESKKONNAMINISTEERIUMRAINER PUUSEPP, VEDELGAASHARRO PUUSILD, TÖÖSTUSUUDISED.EERAIVO PÄRNPUU, AP OILRAUNO RAUDSEPP, TARTU TERMINALRAIDO RAUDSEPP, TARTU TERMINALHEIJA-LIIS RISTIKIVI, LOGISTIKAUUDISED.EEAIVAR RÄIM, ALEXELA OILSIIM RÄMMAR, BALTIC AGROTOOMAS SAKS, EESTI ÕLIÜHINGRIINA SAMATAUSKAS, MAKSU- JA TOLLIAMETANTON SHAFROSTIN, ORLEN EESTIANU SOOMETS, ÄRIPÄEVSANDOR TABO, VEDELGAASANNE TAMM, ALOILENNU TAMMEMÄGI, MAHTA KÜTUSMAREK UUSKÜLA, RAHANDUSMINISTEERIUMREIN VAKS, MAJANDUS- JA KOMMUNIKATSIOONIMINISTEERIUMMIHKEL VEIDERMA, EESTI TEADUSTE AKADEEMIA

Loe Õliühingu esimehe Toomas Saksa arvamus kütuseturgu ees ootavatest muutuste aastatest siit.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077