• 17.12.14, 09:20
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Maailma suurim taksofirma jõuab Eestisse?

Üle maailma äpi baasil taksoteenust pakkuv ettevõte Uber korjab oma veebisaidil viimaseid allkirju, et Eestisse laieneda.
Uber on Ameerika Ühendriikides San Fransiscos paiknev ettevõte, mille eesmärk on ühendada mobiilirakenduse kaudu inimesed, kes soovivad kuhugi sõita ja inimesed, kes sinna parasjagu sõidavad. Seega võib igaühest, kes Uberiga liitunud on, saada taksojuht ning seeläbi raha teenida. Viimane aga ei sea sõitjale mingeid kohustusi – kui autoomanik tunneb, et ta parasjagu taksojuht olla ei taha, ei pea ta sõidusoovidele reageerima.
Selleks, et Uberist osa saada, ei peagi õigupoolest autoomanik olema. Ettevõte pakub ka võimalust neilt auto rentida. Samuti saab rentida endale nutitelefoni, mis on vajamineva äpiga varustatud.
Uber on maailmas laialtlevinud. Detsembrikuu seisuga pakutakse teenust 53s riigis.
Eestile lähim linn, kus Uber töötab, on Helsingi.
Menuka mobiilirakenduse Taxify konkurent Uber Technologies Inc võib investorite hinnangul olla väärtuslikum kui Twitter. USA autorendi mobiilirakendus Uber Technologies võib teise ringi rahakaasamises koguda 35-40 miljardit dollarit, kirjutas Bloomberg.

Seotud lood

Uudised
  • 01.08.16, 17:08
Uberi Eesti juht: Jagamismajanduse kasv on alles ees
Kuus aastat tagasi asutatud globaalne tehnoloogiafirma Uber kasvab kiiremini kui Facebook ning see areng peatub alles siis, kui inimesed enam ringiliikumist ei vaja. Seda aga ei juhtu niipea, sest koduses virtuaalmaailmas istumisest jääb inimestele väheks, usub Uberi Eesti juht Enn Metsar.
Uudised
  • 15.06.16, 14:56
Eesti on tõestus Uberi hinnasõdade filosoofiast
Võib-olla olete juhtunud nägema, kuidas mõni teie sõber või tuttav on Facebookis jaganud Uberi promokoodi, millega saab teatud summa järgmiselt sõidult maha. Võib-olla olete juhtunud kuulma raadiost reklaami, mis kutsub üles eelistama Uberit tavataksodele.
Uudised
  • 31.03.16, 16:14
Valitsus toetas sõidujagamisteenust
Valitsus andis täna riigikogu majanduskomisjonile toetuse sõidujagamise regulatsiooni väljatöötamiseks.
Uudised
  • 18.11.14, 16:29
Taxify mobiilirakendus käivitus Helsingis
Taxify käivitab tänasest tasuta taksotellimise võimaluse Helsingis, koostöös kohaliku suurima taksofirmaga Kajon. Taxify asutaja ja tegevjuht on vaid 20 aastane Martin Villing.
  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 16:11
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele