• 01.12.14, 12:58
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Taxify pälvis ajujahi Aasta areneja tiitli

Ajujahi eelmise hooaja meeskondadest valiti aasta jooksul enim arenenud ettevõte, kelleks osutus takso tellimise rakendus Taxify.
Ettevõtte juhi Markus Villigu sõnul on Taxify areng olnud alates maikuust kiire. “Kui mais oli meil kaetud Tallinn, Tartu ja Riia, siis praeguse seisuga oleme Taxify teinud või kohe tegemas kättesaadavaks Helsinkis, Oulus, Vilniuses, Gdanskis, Amsterdamis ja Minskis. Meie turu fookus ongi peamiselt suunatud Skandinaaviasse ja Ida-Euroopasse,” selgitas Villig.
Ta lisas, et praeguseks on meeskond kasvanud 29-liikmeliseks ning nende baasis on üle 1000 taksojuhi. Konkurentsieeliseks teiste sarnaste teenuste hulgas peab Villig seda, et nende kliendid on taksofirmad, mitte üksikud taksojuhid. Taksoettevõtted vajavad on turuosa säilitamiseks ja kasvatamiseks tehnoloogiapartnerit, kellega koostööd teha.

Seotud lood

Uudised
  • 28.08.15, 14:23
Taxify kihutas maanteele
Taxify meeskond on loonud pilootprojektina sõidujagamist võimaldava mobiilirakenduse Hopp, mis aitab reisijatel mugavalt Tallinna ja Tartu vahel autodes vabu kohti leida ning juhtidel oma kütusekulusid säästa.
Uudised
  • 18.11.14, 16:29
Taxify mobiilirakendus käivitus Helsingis
Taxify käivitab tänasest tasuta taksotellimise võimaluse Helsingis, koostöös kohaliku suurima taksofirmaga Kajon. Taxify asutaja ja tegevjuht on vaid 20 aastane Martin Villing.
Uudised
  • 18.12.14, 15:47
Taxify sai Euroopas laienemiseks 1,4 miljonit
Taxify kaasas 1,4 miljonit eurot Adcashilt, investeerimisfondilt Rubylight, TMT Investmentsilt ning ingelinvestoritelt Rain Rannult ja Indrek Kaselalt.
Uudised
  • 22.01.15, 14:34
Taxify laienes Hollandisse
Taxify mobiilirakendusega saab nüüdsest tellida taksot ka Amsterdamis, kus alustati koostööd kvaliteetse Aemstel Taxi’ga. Taxify on seadnud eesmärgiks saata Amsterdamis takso kliendini 4 minuti jooksul.
  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 16:11
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele