• 13.05.14, 14:14
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

DSV: otsest miinust me ei näe

Rahvusvaheliste kaubavedude ekspedeerimisega tegeleva DSV Transport ASi juhi Jaan Lepa sõnul oli esimene kvartal neile parem kui eelmise aasta oma, kuid jäi ootusele alla.
"Veomahud on meil olnud sellel aastal esimeses kvartalis tõepoolest tagasihoidlikumad kui me ootasime," ütles Lepp. "Ei ole midagi hullu ja suurt kukkumist ei näe, aga arvasime ning lootsime suuremaid töömahte," lisas ta.
Tänavune esimene kvartal oli ettevõttele parem kui eelmise aasta esimene kvartal, aga Lepa sõnul nad lootsid, et tuleb veel parem. "Otsest miinust meie ei näe," tõdes ta.
Lepp lisas, et nad ei ole suurt analüüsi teinud, kuid näha pole, miks veomahud on langenud. "See on üldine pilt. Me oleme endiselt positiivsed ning arvame, et Eesti riik on tubli ja saab kõigega hakkama. Meil sellist pessimismi ei ole. Võtame seda kui rahuliku aasta algust," märkis Lepp.
Esialgseil andmeil vähenes Eesti sisemajanduse koguprodukt (SKP) esimeses kvartalis võrreldes eelmise aasta esimese kvartaliga 1,9%, teatas täna statistikaamet. SKP kasvu pidurdas esialgsel hinnangul enim majandustegevus transpordi, kinnisvara ja energeetika tegevusaladel.

Seotud lood

Uudised
  • 09.06.14, 23:56
Lisandväärtus veonduses kukub
Statistikaameti andmetel vähenes esimeses kvartalis veonduse ja laonduse sektoris loodav lisandväärtus aastaga 10,9%, mis on viis kvartalit kestnud langustrendis väikseim kukkumine.
Uudised
  • 12.05.14, 23:42
Transpordisektor töötab tühikäigul. Majanduse pidur viis kvartalit järjest
Tänavu I kvartalis langusesse jõudnud Eesti sisemajanduse koguprodukti (SKP) suurimate pidurdajate hulka kuulub viiendat kvartalit järjest transpordisektor.
  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 16:11
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele