Autor: Tanel Raig • 7. oktoober 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viimane aeg osaleda TransRussia ühisstendis

Homme on viimane tähtaeg teatada oma soovist osaleda TransRussia 2014 messil Eesti ühisstendis.

Logistika ja Transiidi Assotsiatsioon korraldab koostöös EASiga Eesti transpordi- ja logistikaettevõtete ühisstendiga osalemist rahvusvahelisel transpordi- ja logistikamessil TransRussia 2014. TransRussia on piirkonna olulisim mess, kus on esindatud kogu logistikaahel - transpordi- ja logistikateenused, infrastruktuur, kinnisvara, infosüsteemid ja tehnoloogia, materjalikäsitlus- ja laotehnika.

Selleks, et alustada stendi ettevalmistusega, palub LTA ühisstendi projektis osalemise soovist teada anda hiljemalt 8. oktoobriks 2013 a e-posti aadressil: [email protected]

Käesoleval aastal toimunud TransRussia 2013 messil oli Eesti esindatud samuti ühisstendiga, kus said end tutvustada 15 erinevat transiidi- ja transpordisektori ettevõtet. TransRussia messi külastas üle 24 tuhande logistikavaldkonna tippspetsialisti ning kokku osales messil 543 ettevõtet 30 riigist.

TransRussia 2014 toimub 22.-25. aprillil 2014 Moskvas ja messil osalemist kaasrahastatakse Euroopa Regionaalarengu Fondi vahenditest.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077