Autor: Tanel Raig • 7. oktoober 2013

Viimane aeg osaleda TransRussia ühisstendis

Homme on viimane tähtaeg teatada oma soovist osaleda TransRussia 2014 messil Eesti ühisstendis.

Logistika ja Transiidi Assotsiatsioon korraldab koostöös EASiga Eesti transpordi- ja logistikaettevõtete ühisstendiga osalemist rahvusvahelisel transpordi- ja logistikamessil TransRussia 2014. TransRussia on piirkonna olulisim mess, kus on esindatud kogu logistikaahel - transpordi- ja logistikateenused, infrastruktuur, kinnisvara, infosüsteemid ja tehnoloogia, materjalikäsitlus- ja laotehnika.

Selleks, et alustada stendi ettevalmistusega, palub LTA ühisstendi projektis osalemise soovist teada anda hiljemalt 8. oktoobriks 2013 a e-posti aadressil: [email protected]

Käesoleval aastal toimunud TransRussia 2013 messil oli Eesti esindatud samuti ühisstendiga, kus said end tutvustada 15 erinevat transiidi- ja transpordisektori ettevõtet. TransRussia messi külastas üle 24 tuhande logistikavaldkonna tippspetsialisti ning kokku osales messil 543 ettevõtet 30 riigist.

TransRussia 2014 toimub 22.-25. aprillil 2014 Moskvas ja messil osalemist kaasrahastatakse Euroopa Regionaalarengu Fondi vahenditest.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077