Autor: Tanel Raig • 12. september 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Suvi tõi SEBE bussidesse rekordarvu reisijaid

Kolme suvekuu jooksul reisis SEBE kaugliinibussidega rekordiliselt 630 278 inimest, mida on pea kaheksa protsenti enam kui möödunud aasta samal perioodil.

SEBE bussidega on kaheksa kuuga reisinud 1 518 459 inimest, mida on 3,5% rohkem kui eelmisel aastal.

Suvekuudel kasvas enim reisijate arv Pärnu-Tallinn liinil, kus tõus oli 12,7%. Järgnesid Tartu-Tallinn ning Narva-Tallinn vastavalt 9,6 ning 6,7%ga. SEBE juhatuse esimehe Kuldar Väärsi sõnul kasvas reisijate arv kindlasti tänu juulist laienenud Noorte Ekspressi liinivõrgule, mida toetas ka Facebookis läbiviidud kilomeetrite kogumise kampaania.

Augusti lõpus lisandus SEBE bussiparki kuus uut Täistunniekspressi bussi, mis hakkasid lisaks Tartu-Tallinn suunale sõitma ka Pärnu ning Narva suunal, tõstes märkimisväärselt reisimismugavust. Bussidesse investeeriti ligi kaks miljonit eurot. Kokku on SEBE oma põhitegevusse viimaste aastate jooksul investeerinud 7 miljonit eurot, mis on samal perioodil kaasa toonud ka 25%-lise reisijate arvu kasvu.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077