Autor: Tanel Raig • 7. aprill 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Transiidikeskus püstitab konteinerite rekordeid

Märtsis käitles Transiidikeskuse konteinerterminal kõikide aegade rekordkoguse konteinereid. Uute transiitkauba projektide tõttu on oodata rekordeid ka järgnevatel kuudel.

Transiidikeskuse konteinerterminalis märtsis käideldud rekordkogus oli 22 963 TEUd. Seda on 13% enam kui 2012. aasta samal ajal. Kolme kuuga on Transiidikeskus kokku käsitlenud 61 604 TEUd konteinereid, mis tähendab aastases võrdluses 9%-list kasvu.

“Märtsist alates kasvas Muugalt Kaluugale saadetavate niinimetatud Mitsubishi konteinerirongide arv, mis aasta lõikes ainuüksi kasvatab meie tulemit kümnendiku võrra. Veidi kiirenenud kasv peegeldab ka reaalsust, et oleme saanud ja saamas juurde uusi kliente, kes soovivad meie terminalis oma kaupu kas konteinerisse või konteineritest ümber laadida,” ütles Transiidikeskuse juhatuse esimees Erik Laidvee.

Transiidikeskuse AS kolme kuu kaubakäive kokku oli 654 957 tonni. “Aprillis loodame käivitada kaks uut transiitkaubavoo projekti, mis peaks kasvu kiirendama. Kasvu piiravaks teguriks on saamas meie laoplatside suur täituvus,” lõpetas Laidvee.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077