Autor: Ave Lepik • 6. mai 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Transiidikeskus tegi kõigi aegade rekordi

Aprillis käitles Transiidikeskuse konteineriterminal kõigi aegade rekordkoguse konteinerkaupu.

Transiidikeskuse aegade rekord, 23 061 TEU’d, on 11% enam kui 2012. aastal samal ajal, teatab ettevõte. Nelja kuuga käitles ettevõte 84 665 TEU’d konteinereid.

“Meie konteinerterminali rekordkuu kinnitab, et samuti aprilli jäänud tehing, mille käigus omandasime hoonestusõiguse oma terminali laiendamiseks, oli hädavajalik," kommenteeris Transiidikeskuse juhatuse esimees Erik Laidvee. "Suurendame oma konteinerterminali tootmisvõimsust esimeste aastatega 150 000 TEU võrra, mis võimaldab meil normaalselt kasvada."

Transiidikeskuse nelja kuu kaubakäive kokku oli  884 268 tonni. Anatoli Kanajevi perekonnale kuuluv Transiidikeskuse AS on Eesti spetsialiseeritud konteineri- ja üldkaubaterminalide operaator Muuga sadamas.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077