Indrek Kald • 16 aprill 2013

Kanajevi Transiidikeskus läheb Moskvasse kliente leidma

Anatoli Kanajevile kuuluv Transiidikeskuse AS võtab koos partneritega Moskvas osa transpordi- ja logistikamessist TransRussia.

"TransRussia on meie jaoks olulisim ärimess, kus kohtume koostööpartneritega, tänaste klientide-kaubaomanikega ning loome uusi kliendisuhteid. Näiteks eelmisel aastal tõi messil osalemine meile väga häid tulemusi – sõlmisime kokku üle 30 eellepingu," kommenteeris Transiidikeskuse juhatuse esimees Erik Laidvee.

Transiidikeskuse messiboksis on lisaks ettevõtte enda äriüksustele kaasatud ka partnerid – oma logistikaalaseid tarkvaralahendusi eksponeeriv EDS Systems OÜ, ekspediitoriteenuseid osutavad firmad Logitrans Consult OÜ ja Contimer OÜ.

Nende partnerettevõtete toel saab Transiidikeskuse meeskond messistendil ning reaalajas teha pakkumisi kaupade veoks kogu tarneahela ulatuses (näiteks Hiinast Moskvani), vormistades kohapeal ka vastavad eellepingud.

Transiidikeskuse AS on Eesti spetsialiseeritud konteineri- ja üldkaubaterminalide operaator Muuga sadamas.

Järgmisel nädalal toimuval 18. rahvusvahelisel TransRussia messil on üle 500 osaleja 30 riigist.

Jaga lugu:
Seotud lood
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Ana Tilkson
Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150