Autor: Ave Lepik • 5. detsember 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Transiidikeskus püsib sihiks seatud kasvugraafikus 

Kiirenenud kasv võimaldab Transiidikeskusel ületada aastakasvu eesmärgiks seatud 10%, teatas ettevõte.

Novembris käitles Transiidikeskuse konteineriterminal 21 242 TEU’d, mis on 34,1% enam kui eelmisel aastal samal ajal. 11 kuuga käitles terminal 233 914 TEU’d, mis on 12,8% enam kui möödunud aastal sama aja jooksul.

“Mul on hea meel, et suudame Venemaa ja Kesk-Aasia turge teenindavate konteinerterminalide konkurentsis oma eeliseid kaitsta. Meie regioonis on terav konkurents toonud kaasa ka juba konsolideerumist – Ust-Luga ja Peterburi konteinerterminalide omanikering on nüüd kattuv. Sellised arengud peaksid motiveerima meid ka Eesti siseselt transiidiettevõtete vahelisele koostööle ühise müügi küsimustes,” kommenteeris Transiidikeskuse juhatuse esimees Erik Laidvee.

Transiidikeskuse AS terminalide üheteistkümne kuu kaubakäive kokku oli 2 522 942 tonni.

Transiidikeskuse AS on Eesti spetsialiseeritud konteineri- ja üldkaubaterminalide operaator Muuga sadamas.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077