Autor: Tanel Raig • 25. jaanuar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ACE Logistics Estonia juhid õpetavad lennutariife valima

Äripäeva Logistika ja ekspordi käsiraamatu uues lisas kirjutavad ACE Logistics Estonia juhid lennutranspordi võimalustest ning õpetavad muuhulgas valima soodsamaid lennukaubaveo tariife.

ACE Logistics Estonia AS tegevjuht Andres Matkur ning õhu- ja meretranspordi juht Merle Lichtfeldt kirjutavad käsiraamatus kaupade lennutranspordi võimalustest, kaubamahtudest, hinna kujunemisest ja sellest, kuidas valida soodsamaid tariife.

Teise teemana tutvustab HAVI Logistics OÜ tegevjuht Roger Allas laotarkvaralahendusi ja aitab lattu sobivat tarkvara valida.

Praktilise näidisena on lisatud rahvusvahelise ekspordi ja impordiga tegelevatele ettevõtetele inglise keelne ostu-müügileping (Sales contract). Eeldusel, et tingimused partneritele sobivad, saab lepingu kohe muutmata kujul kasutusele võtta.

Äripäeva Logistika ja ekspordi käsiraamatu uus lisa ilmub 15. veerbuaril.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077