Autor: Tanel Raig • 17. jaanuar 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Estonian Air kasvas airBalticust kiiremini

Läti rahvusliku lennufirma airBaltic reisijate arv kasvas eelmisel aastal 5%, Eesti rahvusliku lennukompanii Estonian Air reisijate hulk suurenes möödunud aastal 16%.

AirBaltic vedas möödunud aastal 3 351 294 reisijat. Estonian Airi reisijate arv oli 678 049.

Detsembris Läti lennufirma reisijate arv aasta varasemaga võrreldes isegi vähenes 5% võrra. Lendude arv oli airBalticul detsembris 12% väiksem.

Estonian Airil kasvas reisijate arv ka detsembris, olles aasta varasemast 4% võrra suurem. „Võttes arvesse Euroopa majanduses valitsevat ebakindlust, oli möödunud aasta reisijate arvu kasv märkimisväärne,“ lausus Estonian Airi kommertsjuht Rauno Parras. „Positiivseid tulemusi aitasid saavutada tihedam lennugraafik ja parem toode, samuti on muutunud taskukohasemaks meie lennupiletite hinnad. Ka 2012. aasta broneeringute hulk kulgeb tõusutrendis,“ lisas Parras.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077