Autor: Jaana Pikalev • 12. oktoober 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Septembris veeti raudteel uus rekordkogus konteinereid

Ehkki üldarvestuses oli Eesti Raudtee kaubavedu septembris selle aasta kehveim, oli kaubagruppidest üllataja konteinerveod, mille mahtudes püstitati ka uus rekord.

Konteinervedudes raudteel tehti septembris uus rekord - 3137 TEU-d ehk veeti 88,5 % suurem kogus kui eelmise aasta septembriga. Kokku on 9 kuuga veetud konteinereid 23 979 TEU-d, mis on eelmisest aastast 56% rohkem.

Viimati teatas Eesti Raudtee kõigi aegade rekordilisest konteinrervedude mahust tänavu märtsis, kui  konteinerite maht oli kuus 3001 TEUd.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077