Autor: Rivo Sarapik • 27. juuli 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tartu raudtee tollipunkt kolib Koidulasse

Koidula raudtee piirijaama valmimise tõttu suletakse 1. augustist Tartu raudtee tollipunkt ja kogu raudteega seotud tollivormistus viiakse üle Koidula tollipunkti raudtee teeninduskohta.

Maksuhalduri teatel korraldatakse töö üleminekuperioodil ümber. Koidula raudtee teeninduskoht alustab 1. augustil tööd kell 9. Kõik raudteeveosed, mis ületavad Koidula piiripunkti siseneval suunal enne kella 9, vormistatakse Tartus aadressil Riia 43b, kus asub praegune Tartu raudtee tollipunkt. Väljuval suunal lõpetatakse Tartus tollivormistus 1. augustil kell 8.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077