Autor: Rivo Sarapik • 3. august 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Võimalikud ohuallikad kaovad uue tollipunktiga Tartust

Koidula uues raudteepiirijaamas alustas tööd kaubarongidele mõeldud tollipunkt, mille tõttu ei peatu enam linnas potentsiaalselt ohtlikud kütuserongid.

Kui seni käis Petseri poolt tulevate kaubarongide vormistamine 100 kilomeetri kaugusel piirist Tartus, siis nüüd on rongide skaneerimisseadmed ja võimalused tõhusamaks rongide kontrolliks juba piiripunktis. Tartust aga kaovad kütuserongid kui võimalik ohuallikas, vahendas "Aktuaalne kaamera".

"Siin (Koidulas - toim) on meil ikkagi väga head võimalused teostada tollikontrolli, mida meil Tartus näiteks ei olnud," rääkis maksu- ja tolliameti Lõuna maksu- ja tollikeskuse osakonna juhataja Toomas Raat.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077