Autor: Rivo Sarapik • 2. märts 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vaata, kus veokite streik täna liiklust takistab

Täna keskpäeval blokeerivad kaheks tunniks liikluse teedele raskemaid veokeid nõudvad metsaveokid.

Autorongide kolonnid pargivad teepeenardel ja osaliselt sõiduteel Tõrvandis, Imaveres, Haljalas, Arknas ja Saugas.

Liiklus on häiritud Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maantee kilomeetritel 188,5-189,5 (Tõrvandi) vasakpoolsel (raudteepoolsel) äärel suunaga Tallinna poole; Imavare-Viljandi - Karksi-Nuia maantee kilomeetritel 0,1-1,1 (Imavere) parempoolsel (saeveskipoolsel) äärel suunaga Viljandi poole; Tallinna-Narva maanteel kilomeetritel 90-91,3 (Haljala) parempoolsel äärel suunaga Narva poole ja kilomeetritel 95,3-97,5 (Arkna) vasakpoolsel (Kunda poolsel) äärel suunaga Tallinna poole ning Tallinna-Pärnu-Ikla maantee kilomeetritel 121,4 kuni 122,4 (Sauga) vasakpoolsel äärel suunaga Tallinna poole.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077