Autor: Rivo Sarapik • 10. veebruar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

USAsse endiselt häiritud lennupakkide saatmine

Ameerika Ühendriikide Sisejulgeoleku amet pikendas kõrgendatud terrorismiohu kehtivaid turvameetmed ja piirangud rahvusvahelises lennuliikluses, misttõttu ei saa eraisik ja osalt ka firmad USAsse üle 500 grammiseid saadetisi saara.

Piirangud laienevad Ameerika Ühendriikidesse adresseeritud ja lennutranspordiga edastatavatele postisaadetistele. 

Nimetatud piirangute tõttu ei ole võimalik 10. märtsini eraisikutelt vastu võetud 500 g või üle selle kaaluvaid postisaadetisi Ameerika Ühendriikidesse edastada. Eraisikutena käsitletakse ka juriidilisi isikuid, kellel puudub Eesti Postiga lepinguline suhe.

Äraklientidel, kes soovivad saata saadetisi ja neil puudub kehtiv leping Eesti Postiga, soovitab postifirma pöörduda klienditeeninduskeskuse poole. Eraisikutel soovitatakse saadetised pakendada mitmeks alla 500 g pakiks.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077