Rivo Sarapik • 10. veebruar 2011
Jaga lugu:

USAsse endiselt häiritud lennupakkide saatmine

Ameerika Ühendriikide Sisejulgeoleku amet pikendas kõrgendatud terrorismiohu kehtivaid turvameetmed ja piirangud rahvusvahelises lennuliikluses, misttõttu ei saa eraisik ja osalt ka firmad USAsse üle 500 grammiseid saadetisi saara.

Piirangud laienevad Ameerika Ühendriikidesse adresseeritud ja lennutranspordiga edastatavatele postisaadetistele. 

Nimetatud piirangute tõttu ei ole võimalik 10. märtsini eraisikutelt vastu võetud 500 g või üle selle kaaluvaid postisaadetisi Ameerika Ühendriikidesse edastada. Eraisikutena käsitletakse ka juriidilisi isikuid, kellel puudub Eesti Postiga lepinguline suhe.

Äraklientidel, kes soovivad saata saadetisi ja neil puudub kehtiv leping Eesti Postiga, soovitab postifirma pöörduda klienditeeninduskeskuse poole. Eraisikutel soovitatakse saadetised pakendada mitmeks alla 500 g pakiks.

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Roberta Lupp
Roberta LuppLogistikauudised.ee sündmusedTel: 5331 0510roberta.lupp@aripaev.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee