Autor: Siim Sultson • 31. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Estonian Air avab rea Euroopa otseliine

Kevadel ja suvel lubab Estonian Air lennata joonelt Itaaliasse, Saksamaale ja Prantsusmaale, ilmneb lennufirma pressiteatest.

Lähenev puhkuste hooaeg toob traditsiooniliselt kaasa tihedama lennugraafiku ja rea muudatusi Estonian Airi senises lennugraafikus. Estonian Air pakub jätkuvalt otselende enam kui 20sse sihtkohta ja ümberistumisega lende rohkem kui 160sse linna üle Euroopa.

Estonian Air alustab taas lendamist Pärnust ning Kuressaarest Stockholmi.

- 24. aprillist 19. juunini ning 7. augustist 2. oktoobrini lendab Estonian Air Pärnu ja Stockholmi vahel. Lennud toimuvad laupäeviti.

- 25. aprillist kuni 3.oktoobrini lendab Estonian Air Kuressaare ja Stockholmi vahel. Ajavahemikus 25. aprillist kuni 30. maini toimuvad lennud pühapäeviti, 3. juunist kuni 26. augustini neljapäeviti ja pühapäeviti. Alates 29. augustist kuni 3. oktoobrini jätkuvad lennud kord nädalas pühapäeviti.Lisaks muutustele lähiregiooni lennugraafikus, avab Estonian Air taas mitmed traditsioonilised suvised lennuliinid, et pakkuda erinevaid puhkuseveetmise võimalusi. Ühtlasi lisab Estonian Air lennugraafikusse kaks uut põnevat hooajalist sihtkohta.- 1. mail avab Estonian Air uue hooajalise lennuliini Tallinna ja Nizza vahel. Lennud hakkavad toimuma laupäeviti. Lennuliin jääb avatuks kuni 31. juulini.- 3. mail alustab Estonian Air lende liinil Tallinn-Berliin-Hamburg. Lennud toimuvad kolm korda nädalas esmaspäeviti, kolmapäeviti ja laupäeviti. Lennuliin jääb avatuks 25. septembrini.- 8. maist lendab Estonian Air Tallinnast Milanosse. Lennuliin jääb avatuks 25. septembrini. Ajavahemikus 8. maist kuni 29. maini toimuvad lennud laupäeviti, 1. juunist kuni 24. augustini teisipäeviti ja laupäeviti. Alates 28. augustist kuni 25. septembrini jätkuvad lennud kord nädalas laupäeviti.- 5. juunist algavad taas lennud Tallinna-Barcelona liinil. Lennud toimuvad laupäeviti. Lennuliin jääb avatuks kuni 25. septembrini.- 15. juunist lendab Estonian Air Tallinna-Rooma liinil. Lennud toimuvad teisipäeviti. Lennuliin jääb avatuks kuni 24. augustini.- 17. juunist alustab Estonian Air taas otselende Tallinna ja Dublini vahel. Lennud toimuvad neljapäeviti ja pühapäeviti. Lennuliin jääb avatuks kuni 22. augustini.- 17. juunist lendab Estonian Air Tallinna ja Pariisi vahel. Lennud toimuvad kaks korda nädalas neljapäeviti ja pühapäeviti. Lennuliin jääb avatuks 29. augustini.- 5. juulil avab Estonian Air uue hooajalise lennuliini Tallinna ja Ateena vahel. Lennud toimuvad esmaspäeviti. Lennuliin jääb avatuks kuni 16. augustini.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077