Autor: Siim Sultson • 23. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

airBaltic avabki Tallinnas oma baasi

Juba juunist toimib Tallinnas airBalticu oma baas - mis, kus ja kuidas täpselt, sellest lubab lennufirma rääkida alles nädala pärast.

1. juunil avab Läti riiklik lennufirma airBaltic oma baasi Eesti pealinnas, et toetada oma kasvu Tallinna Lennujaamas. airBaltic avaldab rohkem infot tulevikuplaanide kohta 31. märtsil, mil toimub Tallinn-Tampere otseliini avamine.

airBalticu tegevjuht ja president Bertolt Flick: “Eesti turg on märkimisväärselt alateenindatud ja vajab rohkem lende. airBaltic tegi esimese strateegilise sammu, lisades seitse otselendu Eestist. Me suurendame oma osakaalu Tallinna lennujaamas, avades airBalticu baasi.

Tallinn on airBalticu esimene sel aastal avatav uus baas. Alates juunist on airBalticul baasid kõigis kolmes Baltikumi pealinnas – Riias, Vilniuses ja Tallinnas.”

Eesti kaudu on airBalticul käigus seitse otseliini Tallinnast (Riiga, Vilniusesse, Turusse, Tamperesse, Stockholmi, Oulusse ja Lappeenrantasse) ning üks otselend Tartust Riiga, pakkudes seeläbi mugavaid lende läbi Riia 80sse sihtkohta Euroopas, Skandinaavias, Venemaal, SRÜ riikides ning Lähis-Idas.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077