Autor: Siim Sultson • 18. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

airBaltic: suvest alla 700-ga Stockholmi

Lätlaste lennufirma asubki Estonian Airiga võistlema ja lubab hakata alates juunist lennutama reisijaid Tallinnast Stockholmi, ilmneb lennufirma pressiteatest.

"1. juunil avab Läti riiklik lennufirma airBaltic uue liini, et ühendada Eesti pealinn Tallinn ning Rootsi pealinn Stockholm," annab airBaltic pidulikult teada.

Alates 1. juunist avataval lennuliinil Tallinnast Stockholmi hakkab lennupilet maksma 695 krooni. "Madalaim võimalik hind, mis saadaval," seisab  hinnanumbri sabas lennufirma maagiline lubadus.

Lennud ise toimuksid igal äripäeval.

“Eestit külastab aastas üle 3 miljoni Skandinaavia turisti. Me nägime selgelt, et need turud on tähelepanuta jäänud ja vajavad rohkem otseühendusi Eestiga. Tallinn-Stockholmi liini avamisega teeb airBaltic strateegilise sammu. airBaltic pakub seitset otselendu Tallinnast, seitse korda päevas toimuvaid lende Riiga ja sealtkaudu 77sse sihtkohta nii Euroopas, SRÜ riikides kui Lähis-Idas,” kõlab "muretseva" airBalticu kommertsdirektori Tero Taskila kergendust lubav sõnum.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077