Autor: Siim Sultson • 2. veebruar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Estonian Air: vaid vastasime Aviese teate peale

Estonian Airi Peterburi lendude teemaline teade oli vastus eralennufirma Aviese Peterburi reiside katkemise peale.

"Reageerisime Aviese lendude katkemise teatele, et klient ei arvaks, et Peterburisse reise üldse ei toimu," selgitas Estonian Airi PR-direktor Ilona Eskelinen täna päevast Peterburi reiside teemalist pressiteadet.

"Meil oli vaatamata talvisele madalale hooajale täituvus hea," lisas ta, pealegi sai ju selle nimel kõvasti reklaamitööd tehtud.

Aviese vahepealset Peterburi vahet sõitmist ta mingiks turu mõjuteguriks ei pidanud.  „Ei mõjutanud, kuna Avies lendas liinil lühikest aega ja viimasel ajal oli neil palju lendude tühistamisi“ kostis Eskelinen, osutades ühtlasi Aviese Peterburisõitude katkemise võimalikele põhjustele.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077