Autor: Siim Sultson • 24. november 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saareväli: aktsiisitõus... ei ole üldse kuulnud..

"Ei ole enne kuulnud. Just nüüd saingi Teie käest teada...," jäi sõnu valima EST-Trans Kaubaveod AS omanik Sulev Saareväli aktsiistõusu uudise peale.

"Kellele ikka meeldib.... millisele firmajuhile ikka meeldib, kui taas tõstetakse aktsiisi...," lisas ta peale mõtlemist.

"Kuid kuna soovime minna eurole üle ja eriti otsustav periood selles osas on aastavahetusest märtsini, siis peame pingutama püksirihma. Loomulikult tariifid tõusevad - vedaja ei saa ju enam alla lasta. Aga arvan, et kui me ei soovi jääda ujuma senisesse seisu ja soovime minna eurole üle, siis tuleb see tõus lihtsalt alla neelata," tõdes Saareväli lõpuks.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077