Autor: Rivo Sarapik • 25. veebruar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Itella suurendas laopinda kolmandiku võrra

Veebruaris kolis Itella Logistics (endine Soome Post) uude, Jüri Tehnopargis asuvasse 16 000 ruutmeetrise laopinnaga keskusse.

Varem Tallinnas Järvel Liiva ladude piirkonnas tegutsenud Itella Logisticsile lisandus ligi 4000 ruutmeetrit laopinda. Uus ladu on varasemaga võrreldes kompaktsem, pinda on kasutatud efektiivsemalt. Peamisi logistikaoperatsioone tehakse kahel tasapinnal, teatas ettevõte.

Itella Logisticsi tegevjuhi Risto Merisalu sõnul investeeris Soome emaettevõte Itella Corporation uude keskusesse eesmärgiga Eestis oma tegevust laiendada. "Usume, et üha rohkem ettevõtteid hakkab ostma sisse kompleksset logistikateenust, see on kogu logistikaahelat tarnijalt tarbijani, mis hõlmab kõiki müügiks ette valmistavaid tegevusi," rääkis Merisalu. Teenuste valik sisaldab näiteks kaupade ümberpakkimist, sildistamist, turvaelementide ja kasutusjuhenditega varustamist. Paranenud on ka ligipääs suurte veokitega

Uue võimalusena nähakse Itella Logisticsis võimalust tegeleda aktsiisikaupade logistikaga, Risto Merisalu hinnangul on hea teenuse ja kvaliteedi suhtega aktsiisikaupade logistikateenuse pakkujaid täna veel vähe.

Itella Logisticsi ladustatavate tooteliikide sekka kuuluvad moekaubad, tekstiilikaubad, rõivad, jalanõud, tarbeelektroonikatooted, auto varuosad, mööbel, samuti tollikaubad.

Uues laos on laopinda 16 000 ruutmeetrit, 170 00 kuupmeetrit mahtu, 2000 ruutmeetrine kaubaterminal, 31 laadimissilda, 15 000 kaubaaluse kohta, 22 000 meetrit väikekauba riiuleid, 1000 ruutmeetrit ülegabariitsete kaupade ladustamiseks, 2500 meetrit rippriiete ladustamisala.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077