Autor: Mariliis Pinn • 2. veebruar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Estonian Air avab Pärnu-Stockholmi liini

30. aprillil 2009 avab Estonian Air koostöös sanatooriumiga Tervis ning Strand SPA ja Konverentsihotelliga hooajalise lennuliini Pärnu ja Stockholmi vahel.

Lennud hakkavad toimuma kaks korda nädalas neljapäeviti ja pühapäeviti. Lennuliin jääb avatuks kuni 23. augustini 2009, teatas firma.

Lennuliin avab Pärnust otselennuvõimaluse Skandinaavia ühte olulisemasse transiitlennujaama, mis pakub mugavaid lennuühendusi Euroopasse, Põhja-Ameerikasse ja Aasiasse nii ärireisijatele kui ka puhkajatele.

“Lennuvõimaluste avardamine Eesti erinevatest lennujaamadest on osa Estonian Airi strateegiast. Pärnu-Stockholmi liini avamine muudab reisimise Skandinaavia ja Eesti vahel oluliselt mugavamaks,” kommenteeris Estonian Airi president ja juhatuse esimees Andrus Aljas.

Uut liini hakkavad teenindama 33-kohalised Saab 340 lennukid.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077