14. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sõiduauto sõitis otsa ülekäigurada ületanud jalgratturile

Eile, 13. septembril kella 07.50 ajal toimus liiklusõnnetus Järvamaal Türil Paide tn 14 juures, kus sõiduauto Mitsubishi Lancer, mida juhtis Reelika (s 1984), sõitis otsa jalakäijate ülekäigurada jalgrattal sõites ületanud kaitsekiivrita 14-aastane tütarlapsele.

Jalgratturi toimetati kehavigastustega Järvamaa haiglasse ja sealt edasi Tallinna Lastehaiglasse.

13. septembril kella 07.48 ajal toimus liiklusõnnetus Viljandimaal Viljandi-Väluste-Mustla tee 23,2 km, kus sõiduk Peugeot Partner, mida juhtis Ülle (s 1964) sõitis samaliigiliste teede ristmikul ette sõiduõigust omavale sõiduautole Audi A6, mida juhtis Ragnar (s 1984). Kokkupõrke tagajärjel paiskusid mõlemad sõidukid teelt välja kraavi ning Peugeot rullus katusele. Peugeoti juhile osutati sündmuskohal esmaabi.

13 septembril kella 11.04 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Tartu mnt 87D juures, kus parklast väljasõitnud sõiduk Dodge , mida juhtis Meelis (s 1975) ei andnud teed peateel liikunud mootorrattale Honda, mida juhtis Aleksander (s 1973). Saadud löögist paiskus mootorratas vastu seisvaid sõiduautoid Peugeot 1007 ja Peugeot 207. Mootorrattur toimetati kehavigastustega PERH Mustamäe korpusesse.

Ärandatud sõidukid:helebeežSaab 900 numbrimärgiga 883AHVja hõbedaneAudi A6 Avantnumbrimärgiga 727TFC.

Leitud sõidukid: hallMazda 323numbrimärgiga 226MBG.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077