6. september 2007
Jaga lugu:

Linnavolinik Kruusimäe: koolibuss vedagu ka tudengeid

Tänasel Tallinna Linnavolikogu istungil teeb linnavolinik Tarmo "Kojamees" Kruusimäe (IRL) ettepaneku, et Viimsi ja Tabasalu kandist kesklinna kulgevad tasuta koolibussid võiksid peale võtta mitte ainult alg-, põhikooli ja gümnaasiumi õpilasi, vaid ka tudengeid ja kutsekoolide õppureid.

„Kui koolibussi täituvus on 60 protsenti, tekib küsimus, kuidas ratsionaalselt kasutada vaba neljakümmet protsenti?” sõnas Kruusimäe. „Leian, et oleks mõistlik ja kogu õppiva noorsoo suhtes õiglane, kui koolibuss teenindaks ka kutsekoolide õppureid ja üliõpilasi.”

Kruusimäe sõnul on arusaamatu, miks diskrimineeritakse kutsekoolide õpilasi, kes enamjaolt samaealised koolibussi kasutama õigustatud gümnasistidega. Samuti on imelik, et kui koolibussi käivitamise üks eesmärke on vähendada liikluskoormust, siis jätab linn kasutamata võimaluse pakkuda konkreetset alternatiivi ühele kindlale sihtrühmale, leiab linnavolinik.

„Kuna bussis viibib ka Ühisteenuste turvatöötaja, siis poleks karta kiusamist või muud võimalikku vääritut käitumist, mis põhjendaks vanemate õppurite eemale hoidmist koolibussist,” rõhutas Kruusimäe.

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee