21. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jalgrattur sõitis otsa jalakäijale

20. augustil kella 13.40 ajal toimus liiklusõnnetus Narvas Spordi tn 4 juures, kus seni kindlakstegemata jalgrattur sõitis otsa jalakäijale. Jalakäija Maria (s 1917) sai kehavigastusi, teatas siseministeeriumi teabe- ja analüüsiosakond.

20. augustil kella 05.43 ajal toimus liiklusõnnetus Tartumaal Rõngu vallas, Viljandi - Rõngu tee 57km, kus sõiduauto BMW, mida juhtis Urmas (s 1989) sõitis paremale poole teelt välja vastu teetruupi. Väidetavalt oli sõidukile ette hüpanud metskits. Kaassõitja Oliver (s 1988) sai kehavigastusi. Asjaolud selgitamisel.

20. augustil kella 07.15 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Punase tn - J.Smuuli tee fooridega reguleeritud ristmikul (fooride vilkuva kollase tsükli ajal), kus sõiduauto Opel Astra, mida juhtis alkoholijoobes Liis (s 1988) sõitis kõrvalteelt otsa mööda peateed liikunud sõiduautole Honda Civic, mida juhtis Vjatšeslav (s 1952). Hondas viibinud kaassõitja Valentina (s 1957) toimetati kehavigastustega PERH Mustamäe korpusesse. Opelis viibinud kaassõitja 11a tüdruk toimetati kehavigastustega SA Mustamäe Lastehaiglasse.

20. augustil kella 13.00 ajal toimus liiklusõnnetus Pärnumaal Pärnu-Lihula tee 3,9 km, kus sõiduk Renault, mida juhtis Jaanus (s 1953) kaotas valede juhtimisvõtete tõttu juhitavuse ja paiskus teelt välja kraavi kummuli. Juht ja kaassõitjad 8-aastane poiss ning 6-aastane tüdruk lubati peale esmaabi kodusele ravile.

20. augustil kella 14.14 ajal toimus liiklusõnnetus Põlvamaal Põlva-Saverna tee 4 km, kus sõiduauto Citroen, mida juhtis Marko (s 1985) kaldus valesti valitud sõidukiiruse tõttu vastassuunavööndisse ja paiskus sealt teelt välja vastu puud. Juht toimetati kehavigastustega Põlva haiglasse.

20. augustil kella 14.53 ajal toimus liiklusõnnetus Harjumaal Keila- Aasmäe mnt 3 km, kus sõiduauto Mazda 323, mida juhtis juhtimisõiguseta Janek (s 1974) kaotas juhitavuse ja sõitis teelt välja vasakule vastu puud. Juht toimetati kehavigastustega PERH Mustamäe korpusesse.

20. augustil kella 19.45 ajal toimus liiklusõnnetus Raplamaal Tallinn-Pärnu-Ikla mnt 67 km, kus sõiduauto Peugeot, mida juhtis Liivi (s 1966) sõitis kõrvalteelt ette peateel liikunud sõiduautole VW Passat, mida juhtis Marek (s 1978). Vw Passatis viibinud kaassõitja Natalja (s 1978) toimetati kehavigastustega Pärnu haiglasse, ning lubati kodusele ravile. Peugeoti juht toimetati kehavigastustega Tallinna Silmakliinikusse ja kaassõitja 16-aastane noormees Rapla haiglasse, ning lubati kodusele ravile.

20. augustil kella 20.31 ajal toimus liiklusõnnetus Harju maakonnas Tallinn-Rannamõisa-Kloogaranna tee 3,6 km, kus paremal pool tee ääres liikunud jalgrattur Valeri (s 1949) keeras ette tagant lähenenud sõiduautole Nissan Primera, mida juhtis Vadim (s 1983). Jalgrattur toimetati kehavigastustega PERH Mustamäe korpusesse.

20. augustil kella 21.22 ajal toimus liiklusõnnetus Võrus Liiva ja Jüri tn ristmikul reguleeritud ülekäigurajal, kus sõiduauto Honda, mida juhtis Kristel (s 1987) sõitis otsa ootamatult teele jooksnud 14-aastasele tüdrukule. Jalakäija sai kergeid kehavigastusi.

20. augustil kella 23.03 ajal toimus liiklusõnnetus Jõgevamaal Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa tee117,4 km, kus sõiduauto Bmw, mida juhtis Andrei (s 1980) kaldus teadmata põhjusel vastassuunavööndisse, kus põrkas kokku vastu tuleva sõiduautoga Opel Astra, mida juhtis Rein (s 1947). Mõlema sõiduki juhid ja Opelis viibinud kaassõitjad Ülle (s 1964) ning Kuldar (s 1973) toimetati kehavigastustega TÜ Kliinikumi.

Ärandati tumehall 1991. aastaNissan Primera numbriga663 AOVja punane 1992. aasta Lada 21099numbriga 320 AST.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077