16. august 2007
Jaga lugu:

Tallinna Sadam: Paldiski 11 hektarile tuleb asfaltplats

Täna otsustas vabariigi valitsus Tallinna Sadamale anda kaks Paldiski krunti, millest sadam plaanib teha suured parklad.

Tallinna Sadama avalike suhete juht Sven Ratassepp ütles aripaev.ee-le, et tegemist oli puhtalt ruumivajaduse rahuldamisega. "Kavatseme krundid lihtsalt asfalteerida. Paldiskis areneb uute autode toomine ja säilitamine jõudsalt. Seal on juba praegu kitsas," ütles ta.

Ratassepa sõnul on sadamas operaatoritena tegutsevatel firmadel Assistor ja John Nurminen Eesti küll ka praegu palju territooriumi, kuid sellest siiski ei piisa. Praegust pinda läbis tema andmetel eelmisel aastal ligi 50 000 autot.

Platside korrastamine ei ole Tallinna Sadama jaoks kuigivõrd suur projekt. "Kindlasti ei ole see väga märkimisväärne investeering. Me ei teagi veel, kas teeme platsid korda ise või teevad seda operaatorid," lisas Ratassepp.

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee