16. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna Sadam: Paldiski 11 hektarile tuleb asfaltplats

Täna otsustas vabariigi valitsus Tallinna Sadamale anda kaks Paldiski krunti, millest sadam plaanib teha suured parklad.

Tallinna Sadama avalike suhete juht Sven Ratassepp ütles aripaev.ee-le, et tegemist oli puhtalt ruumivajaduse rahuldamisega. "Kavatseme krundid lihtsalt asfalteerida. Paldiskis areneb uute autode toomine ja säilitamine jõudsalt. Seal on juba praegu kitsas," ütles ta.

Ratassepa sõnul on sadamas operaatoritena tegutsevatel firmadel Assistor ja John Nurminen Eesti küll ka praegu palju territooriumi, kuid sellest siiski ei piisa. Praegust pinda läbis tema andmetel eelmisel aastal ligi 50 000 autot.

Platside korrastamine ei ole Tallinna Sadama jaoks kuigivõrd suur projekt. "Kindlasti ei ole see väga märkimisväärne investeering. Me ei teagi veel, kas teeme platsid korda ise või teevad seda operaatorid," lisas Ratassepp.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077