Autorid: Tõnu Tramm, Jane Suu • 28. august 2023

Perefirmade TOP: transpordiga seotud ettevõtteid tabelis tosinajagu

Äripäeva 2022. aasta majandustulemuste põhjal koostatud suures Perefirmade TOPis on transpordi ja logistikaga seotud tosin firmat. Millistest ettevõtetest me räägime?
Valdkonna tabeli esikohal oleva Isokite perekonna suhted hoiab selged perekonnaharta – pereettevõtte juhtimise ja valitsemise käsiraamat.
Foto: Rauno Volmar, Ekspress Meedia/Scanpix

Läinud nädala neljapäeval kuulutati pereettevõtete konverentsil välja edukamate ja eeskujulikemate pereettevõtete edetabeli esikolmik. Kolmandat korda välja antava TOPi esikümnesse jõudis sel aastal mitu ehitusvaldkonna firmat, aga ka põllumajanduses ja finantsalal tegutsevaid ettevõtteid. Transpordi ja logistikaga seotud ettevõtteid oli esikümnes vaid üks, kokku leiab neid edetabelist tosinajagu. Logistikauudist teeb lähemalt tutvust neist kolme esimesega.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077