8. juuni 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Veonduse tööringide jaotuses tehti revolutsiooni

Võta ühendust GSMtasksi tootejuhi Mirkoga 5629 3819 [email protected]
Järjest enam puutuvad logistikaettevõtted kokku olukorraga, kus logistikut tööle värvata on keeruline ning olemasolev logistik „upub“ tööringe planeerides töösse. Selline olukord on halb nii logistikaettevõttele kui ka logistikule ning rahul pole antud olukorra üle kumbki osapool.

Mida sellises olukorras teha?

Leppida olukorraga ja mitte midagi teha - me ei soovita seda, sest on ka teine võimalus.

Nimelt on võimalus teha logistik õnnelikuks vähendades tema töökoormust ning samal ajal tõstes tema töö produktiivsust võttes ettevõttes kasutusele nutika digitaalse veo ja tööülesannete haldusvahendi GSMtasks.com 

GSMtasks digitaalne nutikas veo ja tööülesannete halduslahendus hoiab kokku hulga logistiku tööaega!

Kuidas täpsemalt?

Oleme valmis arendanud ning toonud turule uue revolutsioonilise võimaluse, kuidas logistik saaks vaid paari minutiga teha ära töö, millele tal kulub tavapäraselt tööd tehes tunde.

Automaatne veoringide genereerimine

Teekondade optimeerimine

Täielik ülevaade tööülesannetest

Reaalajas teavitused

Digitaalsed dokumendid

Dokumentide allkirjastamine

Analüütika

Mobiilirakendus

www.gsmtasks.com

Milles seisneb revolutsioon tööringide jagamises?

Kui seni on olnud logistiku töö planeerida käsitsi Google Maps’i ja Excelit kasutades, igale töötajale optimaalse teekonnaga tööringid, arvestades, kas töötaja jõuab punktist A punkti Z tööpäeva jooksul iga töötaja kohta eraldi, siis pärast GSMtasks’i kasutusele võtmist muutub see kõik automaatseks.

GSMtasks võimaldab logistikul importida kõikide veoringi punktidega Exceli/CSV formaadis tabel mugavalt süsteemi, kus seejärel tarkvara genereerib vaid loetud minutitega automaatselt igale töötajale tema veoringi arvestades, et see mahuks töötaja tööaja sisse. Seejuures arvestab tarkvara veoringe genereerides ka sellega, et kõikidel töötajatel oleks kõige optimaalsem teekond.

Vaata allolevat tutvustavast videot, kuidas GSMtasks nagu imeväel veoringid automaatselt valmis genereerib.

Kasulik on uus GSMtasks võimalus neile ettevõtetele, kes tegelevad päevaste tööde planeerimisega juhtidele, tehnikutele jne.

Kui määrata GSMtaks’is töötaja tööpäeva algus ja lõpuaeg, siis kontrollib süsteem veoringe planeerides seda, et töötaja jõuaks oma tööpäeva jooksul kõik talle määratud veoringi punktid läbida.

GSMtasksiga HOIAD KOKKU KUNI 30% kuludest ning teenid LISATULU!

Suureneb ettevõtte tulu, kuna jõuate suurema hulga kliente ära teenindada.

Suureneb töötaja töö efektiivsus, kuna töötaja suudab tänu optimaalsemale teekonnale läbida rohkem veoringi punkte.

Väheneb sõidukite kütusekulu, kuna töötaja läbib veoringe tehes kõige optimaalsema teekonna.

GSMtasks’i on lihtne liidestada erinevate tarkvaraga ning meie kliendid on sellega saanud ise hakkama, kasutades detailset API rakendusliidese juhendit.

GSMtasks’i lahenduse on edukalt võtnud kasutusele tooteesitlejad USAs, toidukullerid UKs, jalgrataste parandajad Amsterdamis, turvamehed (Securitas Eesti AS), liftide hooldajad (Eesti Otis AS), autojuhid (SW Kütus OÜ ja AS Est-Trans Kaubaveod) ja paljud teised ettevõtted nii Eestis kui ka välismaal.

Kui ka sinu ettevõte soovib hakata kasutama nutikat veo ja tööülesannete halduslahendust, et oma logistiku efektiivsust suurendada veoringide planeerimisel, siis võta ühendust GSMtasks’i tootejuhti Mirko-ga +372 56293819  [email protected]

Lae alla GSMtasks’i äpp, mis on saadaval nii Android- kui ka iOS-nutiseadmete jaoks, ja proovida nutikat veo ja tööülesannete halduslahendust 14 päeva TASUTA! 

Jaak Nirk, GSMvalve OÜ Avalike suhete juht

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077