Autor: Harro Puusild • 16. mai 2024

Lavajutud: kuidas landitootja oma tehase automaatset kastisüsteemi juurutas

Pärnus tegutsev landitootja Rapala Eesti ettekanne Laoseis 2024 konverentsil sellest, kuidas ettevõte oma tehases automaatset kastilahendust juurutas, lisaks annab ESG ekspert Kristiin Bauer nõu, kuidas teha esimesi samme kestlikkuse teekonnal. Kuula lavajutte “Tööstusuudised eetris” vahendusel.
Jarmo Veetamm ja Kristiin Bauer.
Foto: Raul Mee

Esimene ettekanne kõlas tänavu märtsil suursündmusel „Tark tööstus 2024“ ja selles annab tööstuse taustaga ESG ekspert Kristiin Bauer nõu, kuidas teha esimesi samme kestlikkuse teekonnal.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077